2011 – Een blanco pagina

Een nieuw jaar is een nieuw hoofdstuk in het levensboek dat in 365 dagen geschreven wordt.

Zo ook jouw nieuwe jaar, het jaar 2011. Het wacht op jouw ervaringen, de ervaringen die voor herhaling vatbaar zijn en ook die ervaringen die jij graag weer vergeet. En toch zijn beide ervaringen onderdeel van de volgende stappen die jij gaat zetten. Jij neemt ze mee in jouw Persoonlijk Kapitaal.

Persoonlijk Kapitaal…..wat is dat?, zul je waarschijnlijk denken. Het Persoonlijk Kapitaal van iedereen is opgebouwd uit karaktereigenschappen, opleidingen, levens- en werkervaring, passie, kracht, (verborgen) talent en potentieel. Als je alles wat in jouw zit op de juiste manier gebruikt in je leven, dan zal jouw levensboek een bestseller worden!

Gebruik de eerste pagina van hoofdstuk 2011 om jouw wensen, doelen en dromen van dit jaar op te schrijven. Heb je dromen die je in de komende jaren wilt realiseren, schrijf dan het deel op dat je in 2011 wilt realiseren. Vul daarna de rest van het hoofdstuk met alles wat je dit jaar meemaakt.
Ik wens je hiermee veel plezier en succes! Maak er een heel mooi en bijzonder jaar van!

Over Sandra

Het is mijn persoonlijke missie om de verbinding bij en tussen mensen te realiseren. Door mensen te laten ontdekken wat ze écht leuk vinden, waar hun passie en kracht ligt en door hen bij hun werkelijke potentieel te brengen. Het pad dat ze van hieruit bewandelen laat ze maximaal profijt hebben van hun persoonlijk kapitaal.
Dit bericht werd geplaatst in Doelen/wensen en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s