It’s a beautiful day!

Wat mij de laatste dagen opvalt is dat iedereen loopt te mopperen op het weer, want het regent in Nederland. Oké, het is geen 20 graden, het is niet droog en er schijnt geen zonnetje. Aan de andere kant ligt er ook geen 15 cm sneeuw waardoor iedereen de weg niet op kan of wil.

Je kunt het ook anders benaderen. De restanten van de hoeveelheden strooizout worden zo mooi weggespoeld. De regen is goed voor de tuin en de planten die erin staan. De dieren buiten zijn blij, want er is weer genoeg voedsel te vinden. Kortom, er zijn genoeg positieve kanten aan de regen.

Zo had ik vanochtend net mijn laptop aangezet en kwam het liedje It’s a beautiful day! zomaar op in mijn gedachten. Een heerlijk liedje om de dag met een glimlach te beginnen.
Nadat ik het op Twitter had gezet zag ik een berichtje van iemand die zei dat het ongezellig weer is. Nadat ze naar het liedje had geluisterd kon ze er weer helemaal tegenaan. Dus voor iedereen die vanochtend in dezelfde mood is opgestaan, luister even en ga daarna verder met je dag.
  

 
Jij bent uiteindelijk degene die bepaalt hoe jouw dag er uit gaat zien!

Advertenties

Over Sandra

Het is mijn persoonlijke missie om de verbinding bij en tussen mensen te realiseren. Door mensen te laten ontdekken wat ze écht leuk vinden, waar hun passie en kracht ligt en door hen bij hun werkelijke potentieel te brengen. Het pad dat ze van hieruit bewandelen laat ze maximaal profijt hebben van hun persoonlijk kapitaal.
Dit bericht werd geplaatst in Doelen/wensen, Inspiratie en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s