Energiebalans

Ik heb er nooit zo bij stilgestaan dat je op vele manieren in je energie kunt staan. De afgelopen maanden is er het nodige gebeurd en het is dan gewoon een kwestie van doorgaan. Energie genoeg, ’s nachts heerlijk slapen en de volgende ochtend ging ik gewoon weer verder.

Doorgaan
Van mezelf weet ik dat ik van alles tegelijk kan doen, een echte multitasker dus. Dat zal de reden ook wel zijn dat ik de laatste jaren in mijn werk als Personal Assistant er vaak allerlei dingen bij deed. Ik zag het werk liggen en pakte het op. Zo ook de laatste tijd. Het voelt heerlijk om te doen, alleen weet ik dat ik ook mijn rust nodig heb en ook tot rust wil komen. Want dat maakt dat ik optimaal kan genieten van alle activiteiten en de mensen om me heen.

Rust
Vorige week had ik ook zo’n moment, ik zat (al wist ik zelf op dat moment niet dat je dat zo noemt) hoog in mijn energie. Die energie bleef ook maar komen terwijl ik daar dan niet altijd blij mee ben. Want er is altijd wel iets te doen, terwijl die momenten van niets doen vaak zoveel innerlijke rust en daarna ook inspiratie geven.
Met dat in gedachten heb ik een paar weken terug al een afspraak gemaakt voor een Shiatsu behandeling. Nou ben ik er al vaker geweest, dus eerst even een praatje en dan liggen en de behandeling ondergaan. Iedere keer verbaas ik me weer hoeveel rust ik in mijn lijf heb na een behandeling en ook weer veel dichter bij mezelf sta. Zo heerlijk en zo relaxed.

Helaas had ik mijn agenda niet bij me, maar morgen bel ik je voor een vervolgafspraak Barbara!

Mijn eigen momentje van terugkeren naar mezelf.

Touchcare

Over Sandra

Het is mijn persoonlijke missie om de verbinding bij en tussen mensen te realiseren. Door mensen te laten ontdekken wat ze écht leuk vinden, waar hun passie en kracht ligt en door hen bij hun werkelijke potentieel te brengen. Het pad dat ze van hieruit bewandelen laat ze maximaal profijt hebben van hun persoonlijk kapitaal.
Dit bericht werd geplaatst in Balans, Inspiratie en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s