Een ongelooflijke dag met ongelooflijke vrouwen!

Wat een ongelooflijke dag en wat een ongelooflijke vrouwen!

Afgelopen zaterdag 18 juni was het de dag waarop de Global Women’s Summit plaatsvond in Nederland. In Hotel Newport in Huizen om precies te zijn.Ons doel was om 100 vrouwen bij elkaar te krijgen, dat is niet gelukt. Wat wel gelukt is, is om een groep vrouwen bij elkaar te krijgen die begrijpen waar het om gaat. Die mee gaan delen in de boost die we elkaar gaan geven.

De dag begon wat voorzichtig, uiteindelijk wist bijna niemand iets van elkaar en wat er precies zou gaan gebeuren. Na een korte introductie van Ingun Bol begint Paula Fellingham haar verhaal te vertellen. Ze straalt, ze bruist en brengt een energie met zich mee wat bijzonder is. Ze is 62, je geeft haar zeker 10 jaar jonger. Op z’n Hollands gezegd een TOPWIJF!

De breaks en lunchpauze worden benut om te netwerken, en hoe. Echt iedereen praat met iedereen, dat is vaak anders, en contacten worden hechter. De andere sprekers stippen op hun manier onderwerpen aan die aanspreken en bijdragen aan de discussies. Discussies die heel interactief zijn, doordat de groep iets kleiner is. Door deze setting merk je dat er geen onderscheid is, iedereen krijgt de ruimte en gelegenheid en daardoor ontstaat een enorme openheid.

Een ander onderdeel deze dag is ingeruimd voor de award winnaars. Vijf (of eigenlijk zes) vrouwen die zich op een bijzondere manier verdienstelijk maken. Op het laatste hebben we het programma iets aangepast om tijd vrij te maken om deze award winnaars hun verhaal te vertellen. Dat doet je toch meer dan wanneer je er over leest.

Eigenlijk geldt dat voor de hele dag. Ik, en ook de andere vrouwen die erbij waren, kunnen enorm enthousiaste verhalen vertellen, toch mis je de energie en positiviteit en saamhorigheid die in de zaal aanwezig was. Je voelt het pas als je erbij bent.

Resultaat is dat er niet alleen contacten zijn gelegd. Er is gesproken over samenwerking, elkaar helpen dromen te realiseren. Van klein naar groot te gaan, van nationaal naar internationaal

Daarnaast zijn er door Paula VIP tickets uitgereikt aan een aantal vrouwen om de Summit eind oktober in Los Angeles bij te wonen. Dat doet ze bij iedere Summit en wat zal het een bijzondere Summit worden. Vrouwen uit de VS en de rest van de wereld bij elkaar, om met elkaar een stap te zetten naar het doel te zetten dat iedereen voor zich heeft en het doel dat Paula heeft voor alle vrouwen in de wereld.

En het gaat volgend jaar een vervolg krijgen. Zo gauw we de datum of data hebben vast gesteld zullen we dit via de gebruikelijke wegen bekend maken. In de tussentijd kunnen jullie veel informatie vinden op de websites van The Win Online en de Global Women’s Summits. Natuurlijk zal ik je ook graag meer vertellen, mail of bel me gerust.

Over Sandra

Het is mijn persoonlijke missie om de verbinding bij en tussen mensen te realiseren. Door mensen te laten ontdekken wat ze écht leuk vinden, waar hun passie en kracht ligt en door hen bij hun werkelijke potentieel te brengen. Het pad dat ze van hieruit bewandelen laat ze maximaal profijt hebben van hun persoonlijk kapitaal.
Dit bericht werd geplaatst in Doelen/wensen, Inspiratie en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s