Bewandel jij jouw eigen pad?

 “Most people aren’t really happy, but they aren’t unhappy enough to do any thing about it. That’s a dangerous place to be”

Wat ga jij doen om dit te veranderen?

Zelf ga ik de komende tijd workshops geven om bewustzijn te creëren. Bewustzijn van je Persoonlijk Kapitaal. Veel vrouwen en mannen zijn zich niet bewust hiervan. Iedereen doet wat hen is meegeven vanuit opvoeding, opleiding (vaak gestuurd vanuit de opvoeding) en de mensen uit de omgeving. Helaas blijkt dat dit niet altijd iets is wat iemand écht leuk vindt, waar iemands hart naar uitgaat. En dan kom je dus in een situatie zoals aangeven hierboven.

Als je dan beseft dat ieder mens zo’n 45 jaar van zijn/haar leven werkt, dan is dat toch wel heel veel tijd besteden aan iets waar je niet gelukkig mee bent of van wordt. Dat klopt niet en is niet goed voor een mens.

In mijn workshop ‘Persoonlijk Kapitaal, een ontdekkingsreis’ wil ik deelnemers naar hun kern laten gaan. Denken vanuit alleen zichzelf en voor zichzelf. Geen rekening houden met anderen, alleen uitgaan van wat iemand zelf wil. Hiervoor stel ik vragen, leg stellingen neer, heb een korte test die ik iedereen in laat vullen, laat de KeuzeKnikker rondgaan en wil heel veel interactie. Juist die interactie tussen de deelnemers is belangrijk om bewustzijn te creëren.

Mijn doel van het creëren van bewustzijn van het Persoonlijk Kapitaal is dat iedereen zijn of haar eigen leven zinvol gaat inkleuren en de dingen gaat doen die je leuk vindt. Ontdek je passie als je dat nog niet weet of ontdek wat je nu eindelijk wilt of kunt gaan doen met dat ene ding (je passie dus) wat je al zolang bezig houdt. Misschien besef je wel dat je eigenlijk al doet wat je graag wilt en heb je de afgelopen jaren alleen de minder leuke dingen gezien.
Bepaal je eigen levenspad en bewandel niet het pad van een ander. Jij bent uniek, speciaal en bijzonder en dus is er maar 1 levenspad…….dat van jezelf!

De eerstvolgende workshop is op 20 oktober a.s. Klik hier voor meer info.

Over Sandra

Het is mijn persoonlijke missie om de verbinding bij en tussen mensen te realiseren. Door mensen te laten ontdekken wat ze écht leuk vinden, waar hun passie en kracht ligt en door hen bij hun werkelijke potentieel te brengen. Het pad dat ze van hieruit bewandelen laat ze maximaal profijt hebben van hun persoonlijk kapitaal.
Dit bericht werd geplaatst in Doelen/wensen, Inspiratie en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s