Spannende tijden …


Spannend in de zin van opwinding, positiviteit, geboeid worden en leuke dingen doen. Wat dat is wat er momenteel allemaal gaande is in mijn leven.

Leuke nieuwe dingen die langzaamaan, sommige wat sneller, zichtbaar worden. Fantastische mensen waarmee ik mag samenwerken. Ook bijzonder de mensen die ik mag inspireren en hun pad mag laten volgen. Spannend dus wat al dat nieuws gaat brengen.

De komende weken maak ik dan ook veel tijd vrij om aan mijn plannen voor 2012 te werken. Want het mag dan wel in mijn hoofd zitten, het is veel leuker om aan die plannen cijfers te koppelen. Naast die cijfers wil ik ook het een en ander visualiseren. Mijn wensen en dromen in beeld brengen.

Natuurlijk is het in deze tijd van het jaar prima wegdromen. Kerstboom, kaarsjes en gezelligheid vormen een goede basis. Dat doet eigenlijk iedereen wel. Om mij heen hoor ik iedereen zijn of haar wensen uitspreken voor 2012. Het rare is alleen wel dat ze andere dingen willen en wensen, ze blijven echter wel hetzelfde doen als voorheen. Feit is dat als je iets anders wil, je het ook anders zult moeten gaan doen. Voor iedere droomwens uit zit een actie, anders kun je het wel op je buik schrijven. Alleen komt dan die angst voor het onbekende om de hoek kijken. En zo blijven hart en hoofd uit balans en zal de droom altijd sneller vooruit lopen dan jij.

Het wordt dus tijd om hart en hoofd in balans te brengen.

Over Sandra

Het is mijn persoonlijke missie om de verbinding bij en tussen mensen te realiseren. Door mensen te laten ontdekken wat ze écht leuk vinden, waar hun passie en kracht ligt en door hen bij hun werkelijke potentieel te brengen. Het pad dat ze van hieruit bewandelen laat ze maximaal profijt hebben van hun persoonlijk kapitaal.
Dit bericht werd geplaatst in Balans, Doelen/wensen, Inspiratie en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s