Nieuw!

Een nieuw jaar, met nieuwe kansen. Dat geldt voor iedereen. Belangrijker is wat doe je met die nieuwe kansen 🙂

Voor mij staat het eind van een jaar en de start van een nieuw jaar in het teken van afronden van oude zaken en veel zaken doornemen. Ideeën die ik in de loop van het jaar verzameld heb in een map doorlezen. Ik kan je vertellen dat er soms de raarste dingen in die map zitten, dingen waarvan ik geen flauw idee heb wat ik er mee wilde doen. Weggooien dus!

Er zitten ook uitgescheurde artikelen in, oneliners en briefjes met wat zinnen erop. Veel van die dingen geven mij vaak net de aanvulling op ideeën die ik aan het uitwerken ben. Of ze geven me inspiratie naar hele andere zaken. Ik voel me net een kind met een zak cadeautjes, een heel blij kind.
Nieuwe initiatieven dus, klein, groter en wellicht wel echt groot. Het betekent ook aanpassingen op de website. Teksten waar ik al een tijdje op aan het broeden was, rollen ineens uit de pen.

Het lijkt wel of een nieuw jaar een frisse wind doet waaien bij mij.

Het geeft me ook steeds meer een beeld op mijn grotere doel. Daar zitten zowel privé als zakelijk doelen bij. Er staat boven ook een redelijk formaat schildersdoek klaar om een moodboard te maken. Wat een heerlijk gevoel om daarmee bezig te zijn!

Raar voor deze tijd van het jaar is ook het nieuw, frisse groen wat zich al voorzichtig laat zien. Sneeuwklokjes die een maand eerder in bloei staan, knoppen in de sering die zich al voorzichtig openbaren, ik kan niet wachten om de plannen die ik heb voor de tuin in gang te kunnen zetten. Na bijna 9 jaar zijn sommige planten zo uit de kluiten gegooid dat het tijd is voor iets nieuws!

Over Sandra

Het is mijn persoonlijke missie om de verbinding bij en tussen mensen te realiseren. Door mensen te laten ontdekken wat ze écht leuk vinden, waar hun passie en kracht ligt en door hen bij hun werkelijke potentieel te brengen. Het pad dat ze van hieruit bewandelen laat ze maximaal profijt hebben van hun persoonlijk kapitaal.
Dit bericht werd geplaatst in Doelen/wensen, Inspiratie en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s