Koud buiten? Welnee!


Net weer even naar buiten geweest. Met dit weer is het zonde om de hele dag binnen te blijven, althans dat vind ik. Gisteren was het niet alleen koud en een beetje wit van de sneeuw, het was vooral ook grijs en ongezellig buiten.

Vandaag is het anders. Strak blauwe hemel, bijna windstil, felle zon en heerlijk koud. Voor mij is dat het uitgelezen moment om er minimaal een half uur uit te gaan, een stuk lopen. En dat kan overal, dus voor wie excuses zoekt……gaat niet op. Zeg dan gewoon dat je er geen zin in hebt. In mijn geval ben ik een stuk gaan wandelen door de wijk waar ik woon. Ik ken nog lang niet alles en word nog steeds verbaasd als ik ergens weer een nieuw huis of ander bouwwerk zie verschijnen.

Tijdens zo’n wandeling maak ik vaak gebruik van het moment om even rustig iemand te bellen. Niet te lang, want het moment is ook perfect om even terug te keren tot mezelf, mijn hoofd leeg te maken en zo de geest weer scherp te krijgen.

Net terug, even jullie deelgenoot maken van het heerlijke weer en hoe je het nuttige met het aangename kunt mixen, en zometeen weer aan de slag. Tijd voor een hoofdstuk van mijn boek!

Wat doe jij met dit heerlijke weer? Blijf je binnen of trek je er op uit?

Over Sandra

Het is mijn persoonlijke missie om de verbinding bij en tussen mensen te realiseren. Door mensen te laten ontdekken wat ze écht leuk vinden, waar hun passie en kracht ligt en door hen bij hun werkelijke potentieel te brengen. Het pad dat ze van hieruit bewandelen laat ze maximaal profijt hebben van hun persoonlijk kapitaal.
Dit bericht werd geplaatst in Balans, Inspiratie en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s