Een coach om te groeien

Voor velen is de stap naar een coach nog best wel heftig en groot. Want het voelt vaak als ‘het zelf niet kunnen’ en ‘mislukt/gefaald’. Terwijl dat natuurlijk helemaal niet het geval is. Je gunt jezelf gewoon het beste en als je daar een beetje hulp bij nodig hebt, waarom niet?

Je laten helpen bij de stappen die je zet in jouw ontwikkeling is alleen maar mooi. Het hoort bij goed zorgen voor jezelf. Net als wanneer je een cursus of training volgt. Een paar stappen op de weg die je voor jezelf uitstippelt. En toch blijft het moeilijk voor velen.

Een tussenoplossing kan zijn telefonische coaching of e-coaching. De laatste ligt nog wat verder weg, want er is slechts mailcontact. Bij telefonische coaching ga je de interactie van een gesprek aan. Wel mooier want je kunt sneller resultaat behalen.
Telefonische coaching is laagdrempeliger als je het vergelijkt met een gesprek face-2-face. Je zit gewoon thuis in je vertrouwde omgeving en belt zo lang je dat zelf wilt met een coach. Meer afstand is voor velen prettiger. Geen ogen die je aankijken, geen drempel die je over ‘moet’.

Vanuit die gedachte heb ik me voor een aantal uren per week aangesloten bij het SpiritCenter. Zij hebben tal van coaches vanuit verschillende disciplines en achtergronden die telefonische coaching verzorgen. Ze brengen de coach bij je thuis!

Over Sandra

Het is mijn persoonlijke missie om de verbinding bij en tussen mensen te realiseren. Door mensen te laten ontdekken wat ze écht leuk vinden, waar hun passie en kracht ligt en door hen bij hun werkelijke potentieel te brengen. Het pad dat ze van hieruit bewandelen laat ze maximaal profijt hebben van hun persoonlijk kapitaal.
Dit bericht werd geplaatst in Balans, Inspiratie en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s