Pin je droom op Pinterest!


Iedereen heeft dromen en wensen. Dat ene bijzondere huis, misschien zelfs wel door jezelf ontworpen of gebouwd. Of juiste dat ene met dat spectaculaire uitzicht. Een boek schrijven (één van mijn dromen) of een sportwagen kopen. Weer een ander droomt van een sprookjeshuwelijk met alle toeters en bellen erop en eraan.

Dromen, hoe mooi zijn ze en hoe mooi kunnen ze worden als je ze zichtbaar maakt.

Zichtbaar maken
Zichtbaar maken van dromen, dat deed ik in het verleden door plaatjes op de koelkast te hangen. Met de komst van de inbouwkoelkast in de keuken lukt dat niet meer. Een moodboard maken van je dromen is een hele mooie optie. Hang ‘m op een opvallende plek en plak jouw dromen erop en vul aan wanneer er een nieuwe droom of wens bij komt.
Voordeel hiervan is dat je er iedere dag weer op gewezen wordt en er mee bezig bent. Hoe graag je iets wilt merk je dan ook snel genoeg.

Digitaliseren
Er is ook een andere manier om je dromen in kaart te brengen, een digitale! Maak hiervoor een profiel aan op Pinterest en creëer een board met de naam My Dream(s). ‘Pin’ hierop de plaatjes van je dromen. Deze kun je vanaf de computer uploaden of via internet Pinnen. Plaats voor dit laatste een Pin It button in je bookmarks bar (via About, Pin It Button), ga naar de gewenste website en klik op Pin It en kies het gewenste plaatje.
Voordeel van dit droomboard is dat het zichtbaar wordt op het web en dit kan een extra stimulans zijn om je dromen te realiseren.

Droomboards maken is ook een workshop die je bij You! Coaching & Advies kunt doen. Zowel de ‘plak’versie als de digitale versie komen hier aan bod. Leuk met vriend(inn)en!
My Dreams

Veel ‘Pin’plezier!

Over Sandra

Het is mijn persoonlijke missie om de verbinding bij en tussen mensen te realiseren. Door mensen te laten ontdekken wat ze écht leuk vinden, waar hun passie en kracht ligt en door hen bij hun werkelijke potentieel te brengen. Het pad dat ze van hieruit bewandelen laat ze maximaal profijt hebben van hun persoonlijk kapitaal.
Dit bericht werd geplaatst in Doelen/wensen, Inspiratie, Social Media en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s