Keuze en resultaat

In mijn vorige blog had ik het over het feit dat ik eindelijk voor zaken, waar ik minder of geen kaas van heb gegeten, hulp ga vragen en co-creatie wil aangaan. Alsof mijn universe er op zat te wachten. De dag daarna ontstaan er direct in het eerste uur een tweetal momenten van co-creatie. Met vervolg op korte en langere termijn. Plannen maken is stap twee en in actie komen de stap daarna. ’s Avonds thuis tref ik een tweetal berichten in mijn mailbox aan die via via tot mij zijn gekomen. Dit resulteert weer in een mooie start van de volgende dag.

Vrijdag ben ik vanuit huis aan het werk en gebeuren er zaken waar ik niet direct zelf voor in actie ben geweest. Naast de twee berichten van de avond ervoor, een sms van een collega over een bestelling. Oh ja, eerder die week was er ook een niet te herleiden bestelling geplaatst. Beide bestellingen leveren een leuk extra bedrag op deze maand. Dit smaakt naar meer. De twee berichten heb ik beantwoord en krijgen een positief vervolg, één komende week en de ander de week erop.

Het besluit om hulp te accepteren, direct of indirect, en co-creatie aan te gaan, zijn blijkbaar momenten geweest die op dit moment moesten plaatsvinden. De knop omzetten levert vrijwel meteen daarna resultaat op. Dat kan voor de toekomst alleen maar mooier worden.

Kortom, een week van keuzes en resultaten die zoveel energie geven, in tegenstelling tot afwachten en zelf doen, is een leermoment dat ik graag aan anderen wil meegeven. Luister naar je hart en op het moment dat het goed genoeg voelt om ‘hulp’ te vragen, doe het dan gewoon. Het geeft je zoveel meer dan je van tevoren had gedacht. Voor mij vooral rust in mijn hoofd, heerlijk!

Over Sandra

Het is mijn persoonlijke missie om de verbinding bij en tussen mensen te realiseren. Door mensen te laten ontdekken wat ze écht leuk vinden, waar hun passie en kracht ligt en door hen bij hun werkelijke potentieel te brengen. Het pad dat ze van hieruit bewandelen laat ze maximaal profijt hebben van hun persoonlijk kapitaal.
Dit bericht werd geplaatst in Balans, Doelen/wensen en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s