Verlichting

Vandaag wakker geworden met een lijf wat sinds lange tijd helemaal geen pijntjes heeft. En dat niet alleen, het voelt soepel, ontspannen, verlicht en alsof het zin heeft in actie.

Oorzaak? 🙂
Intensiever mijn spieren aan het werk zetten, de manueel therapeut die wat zaken heeft recht gezet en een clearing die mij positief verrast heeft. Blijkbaar is dit wat de griep van 2 weken geleden tot doel heeft gehad. Tijd voor mijn lijf en geest in plaats van maar door blijven gaan in hetzelfde ritme en tempo en vooral met dezelfde dingen.

En hoe nu verder hoor ik jullie denken. Vandaag nog een paar stappen doen in vervolg op de clearing. Daarnaast heb ik wat nieuwe ideeën die ik in grote lijnen alvast op papier ga zetten. Deze passen deels in het plan voor de komende maanden, lopen alleen nog verder door.

Schema dat helpt om prioriteiten en belangrijkheden in te delen.Iedereen wil tegenwoordig alles en er wordt van elkaar veel verwacht. Ik verwachtte vooral veel van mezelf en ik denk dat er velen zijn die hetzelfde van zichzelf vragen.
Maak een lijstje van alle dingen die je wilt, ‘moet’ en vraagt van jezelf. Eén van de manieren om inzicht te krijgen is door al deze dingen in te delen in het schema dat hiernaast staat. Je zult zien dat je gaat beseffen wat je echt zelf wilt doen en ook wat je aan anderen kunt vragen of zelfs wat eigenlijk niet eens belangrijk genoeg is om aandacht aan te besteden. Wat je hiermee ook kunt creëren is een planning van wat op korte, middellange en lange termijn gedaan zou kunnen worden. Beide overzichten geven rust en houvast en zorgen ook nog eens dat je ruimte krijgt.

Heb je kinderen, dan kan dit hen ook helpen. Als ik namelijk vanochtend in de krant lees dat kinderen stress krijgen van social media. Ze kunnen niet meer stoppen uit angst iets te missen en buitengesloten raken. Het schema is ook prima te gebruiken om de belangrijkheid van personen en bepaalde informatie in te delen.

Over Sandra

Het is mijn persoonlijke missie om de verbinding bij en tussen mensen te realiseren. Door mensen te laten ontdekken wat ze écht leuk vinden, waar hun passie en kracht ligt en door hen bij hun werkelijke potentieel te brengen. Het pad dat ze van hieruit bewandelen laat ze maximaal profijt hebben van hun persoonlijk kapitaal.
Dit bericht werd geplaatst in Balans, Social Media en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s