Meer bewustwording, meer verbinding

Hoe langer ik als zelfstandig ondernemer actief ben, hoe meer ik me bewust word van het feit dat verbinding cruciaal is in alles wat we doen.

Het gaat niet alleen om contact hebben met een ander, het gaat om wat je voor elkaar kunt betekenen. Wat wil jij, wat kun jij en waar kun je elkaar helpen?
Daarom doe ik de dingen die ik doe. Het begon klein, maar er is inmiddels best wat bij gekomen. Alles wel in het kader van verbinding en het benutten van mijn Persoonlijk Kapitaal (mijn kracht en kwaliteiten).

Vrouwen zijn heel goed in verbinden en verbindende kracht zijn in een gezin, op het werk en tussen mensen. Laten we daar veel meer gebruik van maken. Laten we elkaar helpen en niet elkaar in de haren vliegen, want ook daar zijn we goed in. Afgunstig zijn naar een ander, terwijl dat helemaal niet nodig is. Als vrouwen dat loslaten kunnen ze veel meer dan ze soms laten zien. Gun elkaar en jezelf meer. Gun elkaar en jezelf alles!

dddOm deze reden en nog een aantal andere, ben ik sinds deze week verbonden als Ambassadeur aan DamesDieDoen.nl.
DamesDieDoen is het online platform dat talentvolle, energieke en ondernemende vrouwen en het bedrijfsleven samenbrengt, ondersteund door live events. Geniet van aanbiedingen, deel kennis en gun elkaar het werk!

Vandaag is het 8 maart, Internationale Vrouwendag. Tot eind 2010 terug had ik hier wel eens vaag van gehoord, maar daar bleef het bij. Twee jaar geleden was ik één van de organisatoren uit het team van Ingun Bol, die dat jaar op 8 maart in Nederland vele evenementen heeft georganiseerd. Of het nou daardoor komt of anders, sindsdien hoor ik veel meer vrouwen en de mogelijkheden of beperkingen.
Er zijn meer mogelijkheden dan beperkingen, laten we daar dan ook gebruik van maken. Zoek naar oplossingen als dingen zich voordoen die je belemmeren. Zoek ook naar verbinding om anderen en jezelf verder te helpen.

Meld je aan op het DamesDieDoen platform, dat is nu nog gratis. Vermeld bij de vraag hoe je bij DamesDieDoen terecht gekomen bent simpelweg mijn naam en begin met verbinden!

Inspireer, laat je inspireren, verbind, heb plezier en straal!

Over Sandra

Het is mijn persoonlijke missie om de verbinding bij en tussen mensen te realiseren. Door mensen te laten ontdekken wat ze écht leuk vinden, waar hun passie en kracht ligt en door hen bij hun werkelijke potentieel te brengen. Het pad dat ze van hieruit bewandelen laat ze maximaal profijt hebben van hun persoonlijk kapitaal.
Dit bericht werd geplaatst in Doelen/wensen, Inspiratie en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s