Spelen met talenten

lef

Durf jij buiten de lijntjes te kleuren?

Iedereen heeft talenten, het gaat erom of je deze talenten kan benutten of kan ontwikkelen en laten groeien.

Een talent is net als een mens, het heeft tijd nodig om te groeien en tot bloei te komen. Soms is het best lastig om je talenten te herkennen, want als je klein bent vind je veel leuk en veel van wat nieuw is, is reuze interessant. Geef het tijd, je komt er vanzelf achter. Sommigen pas als ze volwassenen zijn en te lang gedaan hebben wat anderen goed voor hen vonden.

Bezig zijn met de dingen die je leuk vindt, maakt dat je dit ontwikkelt en laat groeien. Iedereen heeft één of meer talenten die tot grote hoogte stijgen. Bereik je dit niveau dan kun je deze talenten inzetten om anderen te helpen. Dit kunnen mensen zijn, maar ook organisaties.

Belangrijk bij het inzetten van je talenten is het speelveld dat je krijgt om met je talenten te werken.  Kaders en grenzen zijn prima, alleen wanneer deze grenzen gesloten zijn en je echt niet buiten de lijntjes mag kleuren……kan het lastig worden. Zorg dat je speelveld duidelijk is en dat je nog kunt groeien binnen het speelveld. Past het speelveld als een jas, dan ben je er snel uitgegroeid en ga je je vervelen.

Talenten en het speelveld horen bij elkaar, het is aan jou om het juiste speelveld te bepalen, niemand anders!

Over Sandra

Het is mijn persoonlijke missie om de verbinding bij en tussen mensen te realiseren. Door mensen te laten ontdekken wat ze écht leuk vinden, waar hun passie en kracht ligt en door hen bij hun werkelijke potentieel te brengen. Het pad dat ze van hieruit bewandelen laat ze maximaal profijt hebben van hun persoonlijk kapitaal.
Aside | Dit bericht werd geplaatst in Doelen/wensen, Inspiratie en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s