Over Sandra Kok

Met het invullen van een carrière index kreeg ik inzicht in mijn werk en wat ik daarin belangrijk vind. Vrijheid, creativiteit en gelijkwaardigheid springen eruit. Gewaardeerd worden om mijn kwaliteiten als professional en gestimuleerd worden om mijn sterke punten uit te bouwen en nog beter te benutten.

Dat ik in 2010 met mijn eigen coaching- & adviesbureau ben gestart is dus niet zo verwonderlijk. Het was een kwestie van tijd. Jarenlang is er regelmatig aan mij gevraagd waarom ik niet meer deed met capaciteiten als sparringpartner en creatieve kracht. Dat heb ik dus gedaan. In 2011 is mijn tweede bedrijf  erbij gekomen, netwerkmarketing. Hier train en coach ik ondernemers naar hun succes en bouw ik tevens een passief inkomen en straks ook pensioen op.

Mijn missie is duidelijk, ik wil werken vanuit vrijheid en als ondernemer anderen uitdagen en inspireren hun hart te volgen. Ik wil verbinding bij en tussen mensen en bedrijven realiseren. Hiervoor maak ik gebruik van de mogelijkheden en middelen die ik tot mijn beschikking heb.

Meer te weten komen? Mijn persoonlijke website is een prima plek om te beginnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s